We sluiten ons terug aan !

12 november 2018

Na 2 pijnlijke nederlagen in Tolhuis arena moesten we terug de touwtjes in ons handen nemen. Raal La Louviére kwam op bezoek en we wisten op voorhand dat het geen gemakkelijke partij ging worden.

Na ongeveer 12 minuten kwamen we al razend snel op een voorsprong van 3-0 ( 2x Samir en 1x Moussa ).

La Louviére was niet van plan om te plooien en speelde meteen het risicovol spelletje door een 5e man spel.

Na de rust resulteerde dat in een 3-1 maar Samir was niet van plan om cadeautjes uit te delen zoals voorgaande werstrijden en maakte er 4-1 van. La louviére bleef dreigen met een vliegend doelman en kwam na 35 minuten op 4-3 !

Talentvol Riad die sinds vorig week zijn kansen kreeg bij de A kern stelde zijn coach gerust en maakte er 5-3 van. La louviére kon 1 minuut voor tijd nog een doelpuntje meepikken en zo eindigde deze topmatch in ons voordeel met 5-4.

Volgende week vrijdag reizen we af naar Junkie’s futsal Boussu die slechts 6 punten kon pakken na 6 speeldagen. Makkelijk zal het niet worden maar we hebben allemaal terug de nodige grinta en motivatie om nu geen punten meer te laten liggen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *