Project 2.0

19 maart 2020

Project Futsal Besiktas Gent 2.0.

Terwijl het futsalseizoen momenteel on hold staat, nemen we met de voltallige staff van Futsal Besiktas Gent de tijd om al even vooruit te blikken op de toekomst van onze club.

Met dit bericht wensen we onze volgers dan ook op de hoogte te stellen van onze concrete plannen.

Na overleg met de omkadering van de club werd beslist om opnieuw dichter toe te groeien naar het DNA van onze club. Het DNA dat ervoor gezorgd heeft dat de club intussen uitgegroeid is tot een begrip in de (futsal)wereld.

Futsal Besiktas Gent heeft in het verleden steeds ingezet op diversiteit binnen de club, en heeft daarnaast steeds een invloedrijke rol gespeeld voor de voetballende Gentse jeugd.

Wat betekent dit dan concreet?

Meer dan ooit zal vanaf het seizoen ’20-’21 de kaart getrokken worden van de Gentse jeugd.
We zijn er dan ook van overtuigd dat er voldoende talent aanwezig is in en rond Gent om de nodige successen te boeken voor onze club.

Uiteraard zal de kern worden aangevuld met enkele ,specifiek gekozen, ervaren spelers om onze youngsters mee naar een hoger niveau te loodsen.

Tevens zijn we als club ook in gesprek met enkele steunpilaren van de club uit het verleden. We geloven erin dat deze mensen mee opnieuw de fundamenten kunnen leggen van onze mooie club en dit zowel op sportief als extrasportief vlak.

We houden jullie graag op de hoogte van alle nieuwtjes omtrent onze spelerskern en staff.

Daarnaast blijven we ook verderbouwen aan onze jeugdwerking om de doorstroom naar onze fanionploegen te blijven voorzien.

Hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met een futsalmicrobe die onze jeugd wenst te begeleiden tijdens hun trainingen en wedstrijden.

De absolutie doelstelling blijft om de Gentse jeugd hierbij zowel op recreatief als op competitief vlak te blijven mobiliseren.

Tot slot blijven we ook met onze dames actief op het hoogste niveau. Het dames futsal is bezig met een serieuze opmars en ook hier wil Futsal Besiktas Gent zijn steentje bijdragen.

Heb je interesse in dit project? We kunnen op vele fronten binnen de club nog wat extra mensen gebruiken. Neem gerust contact op via de berichtenknop van onze pagina.
Hou ons de komende tijd zeker in de gaten.